Voorbeeldmaaltijden:
Enkele maaltijden ter inspiratie:
Hier wordt duidelijk onderscheid gemaakt tussen verschillende voedingsgroepen. Het is belangrijk om bepaalde voedingsgroepen te scheiden en welke voedingsgroepen je juist moet combineren.
In een persoonlijk gesprek en na het meten van een persoonlijk profiel leg ik uit waarom je je voeding moet scheiden en wanneer je juist welke voedingsgroepen moet eten.
De hoeveelheden wat je per voedingsgroep mag eten krijg je mee met jouw specifieke profiel.
Voor de klanten zullen er meer voorbeeldmaaltijden zijn en er zullen tips gegeven worden omtrent wat eiwitten, vetten, groenten, koolhydraten en water met je lichaam doen.
Ontbijt:
Gebakken ei met zalm, avocado en geitenkaas. Handje tomaten, matcha thee en om de eiwitopname te optimaliseren supplementeer met fundazymes.

Tussendoor:
Een prutje van tomaat, komkommer, kipfilet, gekookt ei, cashewnoten, spinazie en voor een bite kleine beetje geitenkaas en/of mozzarella.

Tussendoor:
Havermout (ongezoet en voor sommige profielen glutenvrij) met water en magere melk en een topping van kaneel. (kaneel= wel van Ceylon cinnamon)
Dit is een koolhydraatmaaltijd, dit moet wel in jou profiel passen en je moet weten wanneer je het moet eten.

Tussendoor:
Muesli (ongezoet en voor sommige profielen glutenvrij) met magere yoghurt en fruit voor de frisse smaak.
Dit is een koolhydraatmaaltijd, dit moet wel in jou profiel passen en je moet weten wanneer je het moet eten.

Lunch:
Salade met groenten naar keuze en een heerlijke makreel

Tussendoor:
Een plat afgesneden groot stuk komkommer met een spread van geitenkaas of mozzarella, zalm met een beetje peper voor de pittigheid.

Diner:
Een punt paprika, met een uitje, knoflook, mais en magere gehakt of kipgehakt uit de oven.
Een heerlijke salade ernaast en klaar!!

Tussendoor:
Magere kwark met lijnzaadolie en kleine stukjes Pecannoot
Waar de meeste mensen bang voor zijn dat ze nooit meer lekker kunnen eten en tijdens een borrel alleen aan een wortel mogen knagen.
Niks is minder waar!!
Door dit programma te volgen krijg je zelfs je smaak terug en kan je veel meer genieten van zelf gemaakte gezonde gerechten. Hieronder een paar simpele voorbeelden om tijdens een borrel te serveren en een rood wijntje is gewoon toegestaan.......

Borreltijd:
Zelfgemaakte hummus (gezond en geen suikers toegevoegd) Zelfgemaakte guacamole (gezond en geen suikers)
Dip het met welk stuk groenten je ook wil.
Heerlijk een glas rode wijn erbij.

Borreltijd:
Stukjes komkommer met spread van geitenkaas, zalm en klein beetje peper.
Stukjes komkommer met zelfgemaakte tonijnsalade, klein beetje peper.
(tonijn aanmengen met yoghurt of kwark en een klein beetje mayonaise voor de smaak)
Heerlijk een glas rode wijn erbij.
Maak jouw eigen website met JouwWeb